Valentijnsconcert met pianist Wouter Harbers en strijkkwartet

17 februari 2018, 20:00

Zoek je een romantisch uitje om je geliefde te verrassen met Valentijn? Kom dan op zaterdagavond 17 februari naar het speciale Valentijnsconcert in Zeist! Samen met een professioneel strijkkwartet en sterviolist Robert Cekov speelt pianist Wouter Harbers een onvergetelijke avond vol romantische muziek…  
Het repertoire is gevarieerd: van de beroemde Air van Bach in een versie voor strijkers en piano tot een virtuoze bewerking van Widmung door Liszt, en van de opzwepende Second Waltz (de 'hit' van André Rieu) tot het ontroerende Adios Noninos (het stuk dat gespeeld werd tijdens 'de tranen van Maxima') 
De zaal van de Broedergemeente wordt sfeervol verlicht en Wouter vertelt met plezier over de muziek. In de pauze is er koffie of thee en na afloop van het concert kun je nagenieten onder het genot van wijn of fris. 

Kaarten kosten € 15,00 (tot 16 jaar: € 5,00). De Broedergemeente is open vanaf 19:15u, het concert begint om 20:00u en duurt tot circa 22:10u. Je kunt gratis parkeren op loopafstand (bij Slot Zeist). Reserveren is niet mogelijk, je kunt je kaarten aan de ingang van de zaal kopen. Hartelijk welkom!

overzicht
Copyright © 2019 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia