Welkom op onze nieuwe website!

3 maart 2015

Welkom op onze nieuwe website!

Met deze nieuwe website hopen wij u nog beter van dienst te kunnen zijn. U kunt, zoals u van ons gewend bent, CD's bij ons kopen. Maar..., deze site biedt u veel meer mogelijkheden: Zo is er de mogelijkheid om MP3's te downloaden en kunt u bladmuziek bestellen. Daarnaast is er uitgebreide informatie te vinden over de diensten die wij bieden. Om onze geschiedenis niet te verloochenen vindt u over de oorsprong van STH bij Over ons.

Daarnaast willen wij u een stuk achtergrond- en verdiepende informatie geven met STH én... Onze visie is namelijk dat muziek méér is dan alleen een CD. Het is een beleving. Daarom bieden wij u met onze nieuwe website extra informatie over musici en koren, kunt u hun concertagenda raadplegen en is er bij ons ook informatie te vinden over de workshops en lessen die onze musici geven.

U begrijpt dat het vullen van deze nieuwe, zeer uitgebreide website tijd vraagt. Houdt daarom deze site goed in de gaten. De komende weken zal deze site verder uitgebreid worden met producten, bladmuziek, achtergrondinformatie, workshops en lessen.

Tenslotte willen wij uw aandacht vragen voor, en onze dank uitspreken aan hen die ons geholpen hebben bij het realiseren van deze site: Jan Dirk van Nifterik, van Nifterik Multimedia, Beppie Pellegrom van Beptekst en Cees van der Wal van Van der Wal fotografie!  Wij bevelen hen dan ook van harte bij u aan!

Wanneer u vragen of opmerkingen heeft over onze nieuwe website, horen wij dat natuurlijk graag! Veel kijk- en luisterplezier toegewenst!

Welkom op onze nieuwe website!
Copyright © 2024 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia