Overname Festivo & Musiscript

5 november 2018

De eerste uitgave van het label Festivo, eigendom van Herman en Lieke van Vliet, verscheen bijna vijftig jaar geleden. Sindsdien zijn er vele opnamen uitgebracht met toonaangevende binnenlandse en buitenlandse organisten. Hierdoor is het label uitgegroeid tot een kwaliteitslabel met internationale waardering. Een trouwe schare van liefhebbers heeft door het aanschaffen van deze opnamen ervoor gezorgd dat er steeds weer nieuwe projecten konden worden gerealiseerd.
De drijvende krachten achter Festivo waren Herman van Vliet en zijn vrouw Lieke. En behalve orgelopnamen gaven zij ook bladmuziek uit via de uitgeverij Musiscript. Op 25 mei dit jaar is Herman van Vliet overleden. Hierop heeft Lieke besloten dat het tijd is om Festivo over te dragen. STH Records, al lange tijd de samenwerkingspartner van Festivo voor de technisch hoogwaardige realisatie van projecten, is van harte bereid om Festivo en Musiscript voort te zetten.
Op dit moment wordt er hard gewerkt om de voortzetting van Festivo en Musiscript te waarborgen, waaronder ook aandacht voor de artistieke continuïteit. In de tussentijd kunt u uw bestellingen voor cd’s en bladmuziek plaatsen bij STH Records die de levering voortaan zullen verzorgen. Via de sites van STH Records, Festivo en Musiscript kunt u in een later stadium meer informatie vinden.

Overname Festivo & Musiscript
Copyright © 2024 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia