Koren - Christelijk Ouddorps Mannenkoor

Christelijk Ouddorps Mannenkoor

Het Christelijk Ouddorps Mannenkoor is opgericht op 25 oktober 2005 en betaat in 2015 10 jaar. De start was met 17 leden. Binnen korte tijd was het koor gegroeid tot 28 leden. Sinds in januari 2010 de muzikale leiding onder dirigent Dinant Struik staat, is het koor gegroeid. Momenteel telt het koor 56 leden.

Het koor repeteert op maandagavond om de twee weken van 20.00 uur tot 22.00 uur in de hal van de Christelijke school Kon. Beatrix aan den Margrietweg 6 in Ouddorp. Een fantastische locatie wat de akoestiek betreft. Om 21.00 uur is er een korte koffiepauze. De opkomst van de leden is goed, wat ook een goede graadmeter is voor de onderlinge sfeer. 
Het koor zingt Psalmen, geestelijke en vaderlandse liederen. Per jaar neem het koor deel aan ongeveer negen uitvoeringen. Er wordt alleen Nederlands gezongen. De leden komen uit de wijde omtrek van Ouddorp.  

Website: www.christelijkouddorpsmannenkoor.nl

Producten van deze artiest

Dank zij U Heer

Dank zij U Heer

Het Christelijk Ouddorps Mannenkoor o.l.v. Dinant Struik zingt in Hasselt | Willem den Boer - orgel | André van Vliet - vleugel | Walter van Harberden - contrabas | Rebecca van Zandwijk - viool | Wijnand den Hertog - bariton.

€ 14,90
7 stemmen
Copyright © 2020 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia