Oefenfiles

Via de site www.oefenfiles.nl zijn voor u als koor of zanger oefenfiles beschikbaar. Zie onderstaande informatie van de site Oefenfiles zelf.

www.oefenfiles.nl voorziet in een behoefte!

Dat er veel behoefte was om thuis te kunnen oefenen wist ik wel. Maar dat www.oefenfiles.nl zo'n doorslaand succes zou worden... Eind 2017 is www.oefenfiles.nl gestart met een enkel koor. Inmiddels is er tienduizenden keren een geoefend. En niet alleen in Nederland, maar de gebruikers komen van over de hele wereld!

Uiteindelijk doe je het voor de zangers zelf. En die zijn zonder uitzondering zeer positief. Als voorbereiding op een koorrepetitie nog snel even je eigen partij doornemen. Of wanneer je een keer niet kon, blijf je met behulp van www.oefenfiles.nl toch bij. En niet alles lukt ineens, dan kun je mooi thuis bijspijkeren.

De dirigenten die wij spreken zijn zeer enthousiast, want hun zangers kennen de noten veel beter. Ze horen op de repetities significante verbeteringen bij hun koren. Hierdoor is er veel minder tijd nodig om het notenbeeld te leren kennen en kan er eerder muziek gemaakt worden. Bijkomend voordeel is dat de zangers zuiverder gaan zingen, ze kennen hun partijen veel beter, worden zelfverzekerder en beleven zo meer plezier aan de muziek.

Naast openbaar toegankelijke oefenfiles kan een koor ook een abonnement afsluiten. Middels een zelf te kiezen toegangscode kan dan geoefend worden met uitsluitend voor dat koor toegankelijke oefenfiles.

Copyright © 2024 - Design en realisatie  Nifterik Multimedia Nifterik Multimedia